HYGYEN USA line pads

HYGYEN USA line pads

HYGYEN USA-line full cycle vloerpads

Top product van plastic afval is na gebruik bio-afbreekbaar

Omdat een schone vloer niet ten koste mag gaan van het milieu is het materiaal voor deze vloerpads gerecycled uit 100% polyester-afval. De productiemethode van de Amerikaanse producent zorgt er bovendien voor dat het na gebruik sneller biologisch afbreekbaar is.

De hars voor de productie van deze "non-woven" is niet bereid met oplosmiddelen, maar op basis van water. Hierdoor zijn de pads na gebruik veel sneller biologisch afbreekbaar. Americo kreeg voor dit bijzondere full cycle materiaal het "Green seal innovation" certificaat.

Exive is blij dit duurzame materiaal - zowel qua prestaties als qua milieubelasting - te kunnen aanbieden. Het voelt beter als je een kwalitiatief goed en toch veel minder milieubelastend materiaal kunt inzetten voor vloeronderhoud.

Alle kleuren van zacht wit tot hard zwart zijn beschikbaar.

wit

De witte HYGYEN USA-line pad is voor hoogglans afwerking van schone en droge vloeren. Zeer geschikt voor het polijsten van nieuwe waslagen of boenen met olie.

rood

De rode HYGYEN USA-line pad zorgt voor lichte reiniging en glans. Polijsten, opblokken of licht schrobben kan in combinatie met een milde reinigingsvloeistof

blauw

De blauwe HYGYEN USA-line pad is middelhard en zorgt voor reiniging. Werkt goed met een neutrale reiniger voor het schrobben van toplagen.

groen

De groene HYGYEN USA-line pad is net iets harder dan medium. Zeer geschikt voor nat schrobben of licht stripwerk. Verwijdert hardnekkig vuil en schoenstrepen.

bruin

De bruine HYGYEN USA-line pad is hard. Zeer geschikt voor schrobben en stripwerk. Een goede pad voor het verwijderen van toplagen van was of impregneer.

zwart

De zwarte HYGYEN USA-line pad is zeer hard. Geschikt voor het zware strip stripwerk. Bijvoorbeeld voor het verwijderen van oude, verharde en zeer vervuilde toplagen.



Related Products

WhatsApp Chat WhatsApp Chat