Verzending van uw bestelling

Van bestelling tot verzending:

  1. Bij het afronden van uw bestelling kunt u aangeven of u de bestelling wilt laten bezorgen of dat u liever afhaalt bij ons magazijn
  2. U vult uw inkoopordernummer in en plaatst de bestelling.
  3. U ontvangt een bevestiging van uw bestelling.
  4. Nadat wij de bestelling hebben gepickt in ons magazijn, sturen wij u onze leveringsplanning (indien van toepassing, met opgave van de verzendkosten).
  5. Als wij de bestelling hebben verzonden, ontvangt u per email een track&trace code waarmee u de bezorging kunt monitoren.

Verzending binnen Nederland:

Voor alle artikelen die op voorraad zijn, verzendt Exive International orders die voor 12:00 binnenkomen op dezelfde dag. Normaal gesproken zal de bestelling in de loop van de volgende werkdag bij u worden aangeboden. Bestellingen boven onze franco huis drempel worden gratis verzonden. Voor bestellingen onder deze drempel zijn de verzendkosten afhankelijk van het aantal colli en de dimensie daarvan of het aantal pallets. Mocht u de bestelling liever zelf afhalen, dan bent u natuurlijk van harte welkom.

Verzending naar adressen buiten Nederland:

Bestellingen kunnen worden afgehaald of u kunt ons het transport laten verzorgen. Wij zullen hiervoor na het picken de verzendkosten calculeren en deze in rekening brengen.